“Святий Миколай живе у серці кожного з нас”

17.12.2017 | 20:29
Наближається чудове свято – День Святого Миколая. Для кожної дитини це свято більш важливе, ніж Новий рік чи навіть День народження. Пам’ятаєте, як ввечері,  лягаючи спати, ми завжди обговорювали, що ж саме нам принесе «Миколайчик» в цей раз?! А мама постійно казала, що цього року ми були неслухняні, тому під подушкою може бути тільки різочка. Але зранку, як завжди, нас чекали подарунки: цукерки, мандаринки, іграшки… Як же це чудово, коли у тебе є сім’я і є люди, які постійно про тебе турбуються. На превеликий жаль, не кожна дитина може розказати про хороше дитинство, увагу зі сторони батьків, а є такі, які навіть не уявляють, як це мати сім’ю, турботу і ласку…
15 грудня студенти факультету управління фінансами та бізнесу відвідали Львівську школу-інтернат №2, демонструючи тим самим моральні цінності християнських свят, адже свято Миколая – це не лише подарунки та солодощі, але й свято милосердя і допомоги тим, хто потребує.
В рамках благодійної акції було зібрано одяг та іграшки, підготовлено невеличкі солодкі подарунки, а також проведено майстер-клас із виготовлення новорічної листівки.
Діти не стільки тішились смаколикам, скільки щирим посмішкам студентів, їх ніжним обіймам та увазі. А ще спілкуванню…оскільки під час майстер-класу кожна дитина розповідала про те, що вона хоче і про що мріє.  Пам’ятаймо, що навіть прості обійми та розмови здатні подарувати добро та любов!