Сучасний стан та пріоритети модернізації фінансово-економічної системи України

20.11.2020 | 13:34

19 листопада 2020 р. кафедра фінансового менеджменту взяла участь в організації ХІ Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених “Сучасний стан та пріоритети модернізації фінансово-економічної системи України”.

Конференція організована спільно з кафедрою фінансів, кредиту та страхування Львівського торговельно-економічного університету, а також такими українськими ВУЗами: Національною академією статистики, обліку та аудиту (м. Київ), Інститутом регіональних досліджень ім. М.І. Долішнього НАН України (м. Львів), Харківським державним університетом харчування та торгівлі (м. Харків), Прикарпатським національним університетом ім. В. Стефаника (м. Івано-Франківськ).

Загалом у роботі конференції в он-лайн режимі взяли участь понад 70 осіб, в тому числі здобувачі вищої освіти, аспіранти та молоді учені з 25 закладів вищої освіти на наукових установ із 10 міст України.

Метою конференції було обговорення проблем та перспектив розвитку фінансово-економічної системи України. Проведення такого заходу спричинено тими суспільно-політичними подіями, що розгортаються в Україні й особливо загострюють питання національних і регіональних інтересів. Тому, репрезентуючи власну наукову позицію у свої доповідях, наші учасники показали тим самим небайдужість до суспільних процесів, що відбуваються сьогодні в Україні.

На пленарному засіданні із доповіддю на тему «Аналіз джерел фінансування МСП» виступила магістр Іщенко Вероніка. Доповідь була відзначена за актуальність та викликала жваву дискусію.

Кафедра фінансового менеджменту продовжуватиме обмін досвідом та подальшу співпрацю з нашими партнерами у рамках міжнародних наукових заходів. Прагнемо, аби проблеми, які торкаються фінансово-економічної системи нашої держави вирішувались на ось таких традиційних спільних наукових заходах.