Студенти ОП «Інформаційні технології в бізнесі» провели патріотично-виховний захід «Листопадовий Чин – яскравий приклад злагодженої взаємодії військових і політиків заради національної ідеї»!

01.11.2021 | 19:16

1 листопада 2021 р. порадник академічної групи УФЕ-11с професор Ірина Шевчук разом зі студентами, що навчаються на освітній програмі «Інформаційні технології в бізнесі», провели виховну годину «Листопадовий Чин – яскравий приклад злагодженої взаємодії військових і політиків заради національної ідеї». Захід присвячений українському повстанню у Львові, внаслідок якого проголошено Західноукраїнську Народну Республіку. В історичній пам’яті українського народу ЗУНР займає особливе місце. Адже державотворення ЗУНР було органічною частиною української революції 1917-1921 років, кульмінаційним моментом якої стало проголошення Злуки УНР і ЗУНР у єдину українську соборну державу 22 січня 1919 року на Софійському майдані у Києві.

Метою заходу було підвищення рівня обізнаності студентів із подіями Листопадового Чину та утворення ЗУНР, а також виховання почуття патріотизму у молоді.