Студенти групи УФЕ-11с відвідали виставку в холі головного корпусу Університету «Євромайдан у Донецьку. Історія боротьби за Гідність»

11.12.2022 | 14:21

9 грудня 2022 року доцент кафедри цифрової економіки та бізнес-аналітики Задорожна А. В. разом зі студентами групи УФЕ-11с спеціалізації «Інформаційні технології в бізнесі» відвідали презентовану в холі головного корпусу Львівського національного університету імені Івана Франка виставку: «Євромайдан у Донецьку. Історія боротьби за Гідність».

 

 

Експозиція налічує 20 стендів, що охоплюють період Революції Гідності та ґрунтується на спогадах очевидців цих подій. Цей матеріал свідчить про те, що Донецьк завжди був українським і що нинішня ситуація в ньому є виключно наслідком російської агресії.

Проєкт реалізували факультет журналістики та громадські організації Західноукраїнський медіацентр «Нова журналістика» і Українська народна рада Донеччини та Луганщини за підтримки Асоціації органів місцевого самоврядування «Єврорегіон Карпати Україна – Карпатська агенція регіонального розвитку».

Слід відзначити, що всі учасники заходу виявили велику зацікавленість у ньому і задоволення від його проведення.