Студентський науковий круглий стіл гуртка «Державотворець» на тему «Сучасні виклики публічного управління та адміністрування України»

08.12.2020 | 10:10

4 грудня 2020 року відбувся студентський круглий стіл наукового гуртка «Державотворець» кафедри публічного адміністрування та управління бізнесом (науковий керівник гуртка – Решота О. А.).

Робота круглого столу розпочалась із виступу особливого гостя, стейкхолдера, директора Львівського обласного молодіжного центру п. Василя Шатрука, який ознайомив учасників круглого столу із роботою організації, новими проєктами, можливістю волонтерства, працевлаштування та співпраці, активної участі студентства в діяльності Львівського обласного молодіжного центру.

До обговорення сучасних викликів та проблемних питань публічного управління та адміністрування активно долучились члени професорсько-викладацького складу кафедри публічного адміністрування та управління бізнесом та студентська молодь-учасники наукового гуртка «Державотворець» різних років навчання. Жваву дискусію викликав розгляд доповідей, що торкались питань реформування системи управління України в умовах децентралізації, участі громадськості в процесах формування публічного управління в Україні, особливостей протидії корупційним проявам в публічному управлінні, проблем забезпечення відкритості в діяльності органів публічної влади, ролі електронної демократії та соціальних мереж в сучасному публічному управлінні, питань особливостей реалізації молодіжної політики та шляхів залучення молоді до процесів державотворення тощо.

Дякуємо усім за активну участь в науковому круглому столі та бажаємо натхнення на нові наукові здобутки!