СТУДЕНТСЬКИЙ КРУГЛИЙ СТІЛ НА ТЕМУ: “ПАРТНЕРСТВО І СПІВПРАЦЯ ВЛАДИ ТА БІЗНЕСУ ЯК НЕВІД’ЄМНА СКЛАДОВА ДІЯЛЬНОСТІ ДЕРЖАВИ ТА СУСПІЛЬСТВА”

20.10.2020 | 10:15

В рамках заходів до Дня Університету кафедра публічного адміністрування та управління бізнесом і кафедра економіки та публічного управління факультету управління фінансами та бізнесу 15 жовтня 2020 року провели студентського круглий стіл на тему: “Партнерство і співпраця влади та бізнесу як невід’ємна складова діяльності держави та суспільства” У роботі круглого столу взяли участь професорсько-викладацький склад кафедр і студенти.

Метою студентського круглого столу на тему: “Партнерство і співпраця влади та бізнесу як невід’ємна складова діяльності держави та суспільства”  –  обмін результатами наукових досліджень, обговорення теоретичних та прикладних аспектів, пов’язаних з новими підходами до комунікацій між бізнесом та органами влади, щодо забезпечення ефективного управління соціально-економічними процесами на основі оптимального поєднання загальнодержавних, регіональних і місцевих інтересів, діалогу з громадськістю та представниками бізнесу.

Студенти мали можливість презентувати свої наукові дослідження на проблему комунікацій між бізнесом та владою, особливості співробітництва держави та бізнес-структур в умовах пандемії,  закордонний досвід співпраці влади і бізнесу, не обминули і проблем, спричинених  COVID-19.

Окрім обговорення теми круглого столу, для студентів спеціальності 281 “Публічне управління та адміністрування” випускниця бакалаврату Ірина Телегій презентувала перспективи розвитку для студентів, ознайомила з програмами та платформами для самовдосконалення і досягнення результатів в майбутньому, розповіла про роботу в студентському самоврядуванні та відкрила маленькі секрети особистих лайфхаків. А керівник наукового гуртка “Державотворець” О.А. Решота мала можливість поділитися планами та напрямами роботи з першокурсниками.  Професорсько-викладацький склад спеціальності 281 “Публічне управління та адміністрування” із задоволенням приймав активну участь в обговоренні.

Дякуємо усім учасникам за ґрунтовні та цікаві доповіді. Сподіваємося що ви і надалі будете такими активними дослідниками і пошуковцями.