Студентська онлайн-дискусія на тему «Лідерські якості та взаємодія в колективі»

30.10.2020 | 11:12

26 жовтня 2020 року відбулась студентська онлайн-дискусія на тему «Лідерські якості та взаємодія в колективі» у рамках діяльності студентського наукового гуртка «Державотворець» при кафедрі публічного адміністрування та управління бізнесом (науковий керівник гуртка – Решота О. А.)  У дискусії активно прийняли участь студенти першого, другого та четверного року навчання спеціальності «Публічне управління та адміністрування».

У ході дискусії студенти презентували доповіді, обговорювали актуальні питання лідерства в управлінській діяльності, важливість комунікацій та уникнення комунікативних бар’єрів при взаємодії в колективі.

Із доповіддю на тему «Сутність комунікації. Міжособистісні комунікації в команді» виступила  студентка Єзерська Уляна. Жваве обговорення серед студентської молоді викликали доповіді Баляс Яни на тему «Комунікативні бар’єри в команді», Вавриньчук Анастасії, на тему «Лідерські якості та особливості взаємодії в колективі» та Журавель Софії

«Роль лідера у формуванні команди».

Про практичний досвід участі у школах лідерства, тренінгах щодо розвитку лідерських якостей та сучасних можливостях саморозвитку і самореалізації для молоді розповіли студентки першого курсу Кормило Марія та Ткачівська Романа, презентувавши доповідь на тему «Українська Академія Лідерства. Що це і для кого?».

Висловлюємо щиру подяку усім учасникам онлайн-дискусії за змістовні й актуальні доповіді, за жвавий інтерес до розглянутої тематики та за розуміння важливої ролі лідерських якостей у становленні та розвитку особистості, в можливостях майбутнього кар’єрного зростання в сфері публічного управління та адміністрування.