СТУДЕНТКА ФАКУЛЬТЕТУ УПРАВЛІННЯ ФІНАНСАМИ ТА БІЗНЕСУ-ПРИЗЕРКА МІЖНАРОДНОГО КОНКУРСУ СТУДЕНТСЬКИХ НАУКОВИХ РОБІТ

14.06.2022 | 20:04

За результатами Міжнародного конкурсу студентських наукових робіт «Управлінські, соціальні та поведінкові науки у реалізації засад сталого розвитку» на базі  Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу за сприяння Міністерства освіти і науки України  здобувач освітньо-професійної програми «Фінанси, митна та податкова справа» кафедри фінансового менеджменту Боднар Роксолана (науковий керівник доц. Слобода Л.О.) стала переможцем та отримала диплом ІІ ступеня.

Попри всі складнощі воєнного часу  учасниками Конкурсу стало 34  українських та закордонних заклади вищої освіти Польщі, Болгарії, Македонії, Ізраїлю, Латвії, Словаччини.

Конкурс проводився з метою інтеграції України до європейського освітньо-наукового простору, стимулювання інноваційної діяльності та підтримки обдарованої студентської молоді, активізації науково-дослідної роботи та сприяння розширенню міжнародних зв’язків.

Зазначимо, що це вже друга перемога молодих науковців кафедри фінансового менеджменту https://lnu.edu.ua/studentka-fakultetu-upravlinnia-finansamy-ta-biznesu-peremozhnytsia-vseukrainskoho-konkursu-studentskykh-naukovykh-robit/

У своїй науковій праці «THE INFLUENCE OF VIRTUAL FINANCE ON THE SUSTAINABLE DEVELOPMENT OF THE COUNTRY’S ECONOMY IN THE CONDITIONS OF DIGITALIZATION» студентка запропонувала заходи щодо регулювання ризиків компаній, які здійснюють професійну діяльність у сфері цифрових активів. Практичні рекомендації стосувалися використання блокчейн технології у фінансових транзакціях, процесів KYC при відкритті віртуальних рахунків клієнтів, розширенні пропозицій мобільного банкінгу із використанням криптогаманців, а також удосконалення регуляторного нагляду та комплайенсу. За професійним супроводом наукового керівника – доц. Слободи Л.О. – результати дослідження мають вагомий вплив на цифрові активи компанії MarketPeak Link, яка зареєстрована в Дубаї та успішна на міжнародному ринку у 45-ти країнах світу.

Щиро вітаємо призерку та наукового керівника! Нехай вас супроводжують творчі перемоги, наукова діяльність приносить тільки задоволення та інноваційні результати, а новий день дарує натхнення, нові відкриття і звершення! Бажаємо не зупинятися на досягнутому, радіти своїм творчим здобуткам і отримувати нові – задля   ПЕРЕМОГИ УКРАЇНИ!

ПИШАЄМОСЬ НАШИМИ ПЕРЕМОЖЦЯМИ!