Стейкхолдерський підхід в освіті як засіб підвищення рівня якості навчання студентів освітньої програми “Облік, аналіз та фінансові розслідування”

22.01.2023 | 15:20

Стейкхолдерський підхід в освіті як засіб підвищення рівня якості навчання студентів
Протягом тривалого часу консалтингова компанія ТОВ «ЕС.СІ.АЙ.-КОНСАЛТИНГ» є надійними партнером та стейкхолдером освітньої програми «Облік, аналіз та фінансові розслідування», підготовка за якою ведеться на факультеті управління фінансами та бізнесу Львівського національного університету імені Івана Франка. Практично орієнтованими дієвими заходами є проведення керівником компанії, кандидатом економічних наук, сертифікованим аудитором України- Інною Панченко вебінарів, в яких протягом 1го семестру 2022-2023н.р. приймали участь студенти- магістри в рамках вивчення дисципліни «Звітність підприємств за європейськими нормативами» – лектор доцент кафедри обліку, аналізу і контролю Людмила Петришин . Зокрема:
08 вересня 2022р.- вебінар «Актуальні зміни бухгалтерського, податкового та трудового законодавства»;


10 листопада 2022р- вебінар «Податкові ризики в частині ПДВ в умовах воєнного стану».


Участь у подібного роду заходах дає можливість студентам впорядкувати і систематизувати знання, краще оволодіти фаховими компетентностями і досягти відповідних програмних результатів навчання.
Висловлюємо слова щирої подяки компанії «ЕС.СІ.АЙ.-КОНСАЛТИНГ», особливо її керівнику Панченко Інні Анатоліївні за тісну і дієву співпрацю і маємо надію на її подальше продовження.