Стажування доцента кафедри цифрової економіки та бізнес аналітики Ірини Борщук на курсах ІТ-рекрутера у Львівському навчальному центрі програмування NIKOS-LTV

18.02.2023 | 16:44

У період з 14.11.2022 р. до 20.01.2023 р. доцент кафедри цифрової економіки та бізнес-аналітики ФУФБ ЛНУ ім. І. Франка Ірина Борщук проходила курси ІТ рекрутера, що організовувались Львівським навчальним центром програмування NIKOS-LTV та отримала сертифікат про проходження базового курсу (80 год). Спікерами були Юлія Маліченко, Senior HR в компанії ETIYA, з досвідом роботи в сфері IT понад 10 років та Марія Щербан з досвідом роботи понад 5 років в даній сфері. Це провідні експерти в області пошуку персоналу у сфері інформаційних технологій, які також постійно підвищують свій рівень.

Проходження курсів дало можливість здобути не тільки теоретичні, але й практичні знання в сфері IT рекрутерства та HR  менеджменту в ІТ компаніях. Лекторами був цікаво поданий матеріал, представлені останні тренди в галузі HR ІТ. Здобуті знання та практичні навики будуть використані під час викладання тренінг курсу для студентів четвертого курсу, що навчаються за ОП «Інформаційні технології в бізнесі» спеціальності 051 «Економіка».