СПІВПРАЦЯ ЗАРАДИ ВИСОКОКВАЛІФІКОВАНОГО ФАХІВЦЯ. Обговорення проектів освітніх програм кафедри.

24.02.2023 | 02:00

Сучасні умови розвитку освіти потребують постійного діалогу, плідної взаємодії Університету та наших стейкхолдерів. Адже працедавці зацікавлені в отриманні висококваліфікованих професіоналів, що відповідають суспільному замовленню та сучасним вимогам. Саме тому Університет спрямовує свою діяльність на підготовку конкурентоспроможних на ринку праці випускників.

Ми завжди раді співпраці з працедавцями.

Ваша думка щодо осучаснення завдань, змісту та форм освіти, зокрема фахових компетентностей, компонентів освітніх програм спеціальності 281 Публічне управління та адміністрування , є надзвичайно цінною, важливою.

Запрошуємо до співпраці заради майбутнього України.

Зауваження та пропозиції щодо оновлення освітніх програм кафедри просимо надсилати на електронну адресу: halyna.kaplenko@lnu.edu.ua.

З проектами освітніх програм можна ознайомитися:

  • перший (бакалаврський) рівень освіти: Публічне управління та адміністрування; Управління персоналом в органах публічної влади та бізнес-структурах.
  • другий (магістерський) рівень освіти: Публічне управління та адміністрування; Управління персоналом в органах публічної влади та бізнес-структурах.