Співпраця кафедри фінансового менеджменту із роботодавцями

12.03.2021 | 21:56

Важливою складовою навчального процесу підготовки висококваліфікованих фахівців є практика, яка дає можливість закріпити теоретичні знання, отримані при вивченні навчальних дисциплін студента, забезпечує  нагромадження певного практичного досвіду, що необхідний для формування фахівця за освітньою програмою «Фінанси, митна та податкова справа».

Велике значення у підготовці висококваліфікованих фахівців відіграє партнерство кафедри фінансового менеджменту із фінансовими та науковими установами, підприємствами різних регіонів України, на базі яких студенти проходять виробничу (зі спеціалізації) і виробничу (переддипломну) практику.

Результатом стало проведення у березні місяці завідувачем проф. Ситник Н.С. та професорсько-викладацьким складом кафедри фінансового менеджменту факультету управління фінансами та бізнесу ЛНУ імені Івана Франка ряду зустрічей із представниками роботодавців Львівщини (об’єднаних територіальних громад,  підприємств,  наукових та фінансових установ), де обидві сторони обговорили питання проходження практики, можливості стажування та працевлаштування студентів освітньої програми «Фінанси, митна та податкова справа». Особливу увагу було приділено залученню  фахівців-практиків до навчального процесу, шляхом проведення семінарів-тренінгів, семінарів-практикумів, гостьових лекцій.