СЛОВО ЯК ІНСТРУМЕНТ ВПЛИВУ ТА МОЖЛИВІСТЬ ПОБУДОВИ ГАРМОНІЙНИХ СТОСУНКІВ ЗІ СВІТОМ

30.11.2020 | 19:07
? Ефективність педагогічного процесу залежить від багатьох факторів, в тому числі, від здатності викладачів педагогічно грамотно керувати самоосвітою студентів, готовності вихованців до самоосвіти і відповідного засобу. В якості такого засобу викладачем кафедри обліку, аналізу і контролю д.е.н.,доцентом Петришин Л.П. було обрано молодіжний онлайн-форум «Повір у себе» 3.0. СЛОВО», який відбувся 27 -28 листопада.
Форум вже третій рік поспіль організовує благодійний фонд «Повір у себе».
? Студенти третього курсу ФУФБ спеціальності «Облік і оподаткування» (група УФО-31с) долучилися на YouTube-каналі до цього заходу. Темою цьогорічного форуму було обрано «СЛОВО», а головною думкою – висловлювання Сократа: «Заговори, щоб я тебе побачив».
Серед спікерів форуму: Борис Гудзяк, митрополит Філадельфійський, Майкл Макфол, професор Стенфордського університету, посол США в Росії (2012-2014 років), професор Стенфордського університету Френсіс Фукуяма, креативний директор Banda Agency Павло Вржещ, письменник Сергій Жадан та інші.
Основні тези форуму:
? – Що таке «СЛОВО»?
? – Яку силу мають слова і як наші слова впливають на світ?
? – Ораторське мистецтво та ще багато цікавого і корисного.
Участь у такого роду заходах максимально сприяє самоосвітній діяльності здобувачів вищої освіти і набуття ними soft-skills компетенцій.