«Школа лідерства. Управління університетом 2.0»

22.04.2021 | 22:15

Викладачі кафедри обліку, аналізу і контролю 22 квітня 2021 р. прийняли участь у Zoom конференції з перегляду презентації програми «Школа лідерства. Управління університетом2.0», яка зорієнтована на ректорів, проректорів, деканів, керівників ключових підрозділів, лідерів освітніх програм.

Розпочав конференцію ректор Університету, проф. Мельника В.П.

     

Керівник центру маркетингу та розвитку Осередчук О.А. представила презентацію успішних кейсів «Школа лідерства. Управління університетом 1.0», розглянула нові проекти, що були започатковані в Університеті «агентами змін» після завершення школи.

А учасники попередньої школи лідерства представили свої відео-відгуки про враження від участь у підготовці проектів і взаємодії їх учасників.

Президент корпорації SoftServe, Голова наглядової ради Університету Кицмей Т.В. представила програму «Школа лідерства. Управління університетом2.0», здійснила огляд модулів та завдань нової школи.

Програма складатиметься з шести модулів, тривалість кожного з яких – три дні. До кожного модуля будуть залучені гості-практики відповідно до теми курсу.

 

Долучення до таких програм є вимогою часу для системи вищої освіти в Україні. Завдяки цьому закладаються необхідні передумови реформування традиційної/класичної освітньої моделі та формування нового типу університетського топ-менеджменту, а також генерується якісно нове покоління агентів змін для проведення необхідних трансформацій управління університетами.