Семінар-практикум з дисципліни «Криптовалюти та Віртуальні Біржі»

22.11.2020 | 13:18

19 листопада 2020 року к.е.н., доцентом, доцентом кафедри фінансового менеджменту Слободою Ларисою Ярославівною було проведено відкрите заняття – семінар-практикум з дисципліни «Криптовалюти та Віртуальні Біржі» (ДВВ) із запрошенням експерта у сфері криптовалют та інтернет-трейдингу Михайла Гарналія. Заняття відбулося на дистанційній платформі Teams з офісу компанії MarketPeak у Futuri Hub міста Львова.

Під час відкритого заходу п. Михайло відкрито поділився зі студентами технологіями роботи Blockchain, розказав про особливості платформ DEFI (децентралізованих фінансів), про види криптовалют, криптогаманці та управління ними, про вплив чинників ціноутворення на віртуальні активи та особливості інвестування в токенізовані активи і торгівлю ними на віртуальних біржах.

Розкриваючи секрети трейдера з 20-річним досвідом роботи, Михайло Гарналій наголосив на ризиках інвестування в криптовалюти, видах шахрайства під час роботи з криптогаманцями та виводу коштів у фіат, перспективами та викликами інвестицій у віртуальні активи.

Презентація та практичні кейси викликали жваву дискусію у студентів та викладачів кафедри. Безліч цікавих запитань й  цінних відповідей дали змогу привідкрити таємниці віртуальних грошей у їх взаємозв’язку з управлінням фіатними фінансами та бізнесом у межах навчання за спеціальністю «Фінанси, банківська справа та страхування».