Секційне засідання в рамках І Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасна парадигма публічного управління»

22.10.2019 | 09:21

Упродовж 17-18 жовтня 2019 року проходила І Міжнародна науково-практична конференція «Сучасна парадигма публічного управління». 18 жовтня в рамках Конференції на Факультеті управління фінансами та бізнесу проводилися секційні засідання, які охопили  увесь спектр проблематики, що розробляють науковці університету та гості конференції, за такими напрямами: теоретико-методологічні аспекти публічного управління та адміністрування; моделі публічного управління: європейський досвід; сучасні тенденції суспільно-політичного та соціально-економічного розвитку держави; публічне адміністрування та управління бізнесом; управління організаціями публічної сфери; сучасні тенденції суспільно-політичного та соціально-економічного розвитку держави.

Секційні засідання відкрив декан факультету управління фінансами та бізнесу доц. Стасишин Андрій Васильович. Він відзначив потужний доробок, що його зробили науковці і практики, працюючи в галузі публічного управління та адміністрування, а також подякував науковій генерації за наполегливість і послідовність у їхньому пошуку, що вселяє надію на гідну наступність поколінь, які розвиватимуть науку у перспективі.

Спільне секційне засідання кафедр економіки та менеджменту і економічної теорії відкрила к.е.н., доцент Герасименко О.В., яка наголосила, що науково-дослідна робота сприяє розвитку творчого наукового мислення, розвиває дослідницькі навички. Конференція і секційні засідання об’єднала викладачів та студентів факультету, залучила вітчизняних та зарубіжних науковців і практиків до обговорення актуальних питань європейського досвіду та сучасних тенденцій формування моделей публічного управління, теоретико-методологічних аспектів публічного управління та адміністрування, управління бізнесом, управління організаціями публічної сфери. Цікаві доповіді, обговорення та дискусії серед присутніх спонукають до пошуку нових рішень та майбутньої наукової діяльності у галузі публічного управління та адміністрування.

За підсумками роботи І Міжнародної науково-практичної конференції “Сучасна парадигма публічного управління” кожен очний учасник отримав Сертифікат учасника на 2 кредити ECTS.

.