Секційне засідання кафедри публічного адміністрування та управління бізнесом в рамках звітної наукової конференції університету

06.02.2020 | 14:25

6 лютого 2020 р. кафедрою публічного адміністрування та управління бізнесом було проведено секційне засідання в рамках звітної наукової конференції університету імені Івана Франка за 2019 р., в якому взяли участь працівники та аспіранти кафедри. Учасники конференції обговорили ряд актуальних питань щодо реформи децентралізації в діяльності публічних органів влади, стратегіології розвитку поведінкових фінансів, адміністрування підприємництва об’єднаних територіальних громад, оцінки професіоналізму менеджерів організації, а також створення спільних цінностей держави, бізнесу та суспільства.

Доповіді учасників засідання супроводжувалися жвавими дискусіями. У підсумку присутні на секційному засіданні звітної конференції визначилися із тематикою наступних спільних та індивідуальних наукових досліджень.

 

Тематика доповідей

Підсекції бізнес-адміністрування та публічного управління

  1. Про результати наукової роботи на кафедрі економіки та менеджменту у 2019 р. і напрями на 2020 р. Доц. Комарницька Г.О.
  2. Актуальні проблеми реформування державного управління. Доц. Бобко Л. О.
  3. Адміністрування підприємництва об’єднаних територіальних громад. Проф. Васьківська К.В.
  4. Фінансові аспекти створення спільних цінностей держави, бізнесу та суспільства. Доц. Герасименко О. В.
  5. Стратегіологія розвитку поведінкових фінансів на засадах управлінської доктрини державотворчого патріотизму нації. Проф. Карпінський Б. А.
  6. Особливості методів оцінки професіоналізму менеджерів організації. Доц. Маліновська О. Я.
  7. Дискурс між владою та громадою: програми співфінансування. Доц. Подвірна Н. С.
  8. Сучасні тенденції розвитку публічного управління в Україні. Доц. Решота О.А.
  9. Сучасний стан та перспективи розвитку реформи децентралізації в діяльності публічних органів влади. Асп. Калакун Н.Г.
  10. Сучасні напрямки регіональної інвестиційної політики. Асп. Іськевич П.В.