РОБОТА СТЕЙКХОЛДЕРІВ В УМОВАХ ВІЙНИ

21.04.2022 | 21:15
В доволі нелегкий час для нашої держави, молодіжні організації, які змогли скоординувати свої ресурси для підтримки Захисників України, викликають захоплення та повагу. Ще з перших днів війни Львівський обласний молодіжний центр організував три гуманітарні штаби, які працюють у тісній координації між собою.  Для допомоги ЗСУ зібрали понад пів мільйона гривень. Про це та інше мали можливість поспілкуватися здобувачі вищої освіти та науково-педагогічний колектив кафедри публічного адміністрування та управління бізнесом факультету управління фінансами та бізнесу Львівського національного університету імені Івана Франка зі стейкхолдерами  освітньої програми, зокрема т.в.о. директора  Львівського обласного молодіжного центру  Іваном Сапса.

Отримали від Львівського обласного молодіжного центру  інформацію:

  • про його діяльність перед війною;
  • про переорієнтацію роботи Молодіжного Центру в умовах воєнного стану в Україні;
  • про відкриття і специфіку роботи штабів від Молодіжного Центру;
  • можливості волонтерства у штабах;
  • амбітні плани на подальшу роботу Молодіжного центру;
  • результати роботи Львівського молодіжного центру на 56-й день війни.

Ознайомили з роботою штабів, зокрема перший  штаб працює на базі молодіжного центру, де команда з близько 30 волонтерів працює над сортуванням гуманітарної допомоги, прийому вантажу з-за кордону тощо.  Останнім часом  активно відправляють допомогу у Бучу, Гостомель, Ірпінь, Чернігівську, Херсонську. Харківську, Донецьку та Луганську  області.

Другий штаб працює на базі Порохової вежі.  За останній місяць більше, ніж 500 молодих людей, які є львів’янами чи внутрішньо переміщеними плели маскувальні  сітки для бійців, сплели одну величезну сітку для літака.

Третій штаб теж працює на базі молодіжного центру, його  запустили у координації з Офісом президента України та іншими міністерствами.  Це “CпівДія хаб”, і, важливо, що головний офіс саме у Львові. Почули думку керівника “CпівДія хаб” Олександра Станасюка, який водночас представляв у цій зустрічі дві сторони. По-перше, як здобувач магістерського ступеня вищої освіти ОП «Публічне адміністрування та управління бізнесом», а по – друге, як працівник Львівського обласного молодіжного центру.

“Ми допомагаємо всім, на чиє життя вплинула війна: і тим, кого бомбили, і вимушено переселеним, і тим, хто втратив роботу. Доставляємо допомогу у Львові, і тим, хто залишився на місцях. Загалом плануємо досить широку діяльність”, – зазначив керівник “СпівДія хабу” у Львівській області Олександр Станасюк.

Також Іван Сапса повідомив про роботу спільно з командою Франкового університету. Це запуск інформаційного тилу – переклад актуальних новин, які надсилають у засоби масової інформації  та організації, що працюють за кордоном.  Усі охочі перекладачі можуть допомагати та долучатись до роботи.

За результатами цікавої та надзвичайно мотивуючої зустрічі обмінялися планами на майбутнє. Такі зустрічі є надзвичайно потрібні студентам, для підняття духу, мотивації та бачення перспектив. Для всіх бажаючих допомогти ЛОМЦ контакти за посиланням: https://linktr.ee/lomc.

#ЛНУ #університет #university

#факультетуправлінняфінансамитабізнесу #ФУФБ

#публічнеуправліннятаадміністрування #public_administration_business_management #кафедрапублічногоадмініструваннятауправліннябізнесом #ПАУБ