РОБОТА НАУКОВОГО ГУРТКА «ДЕРЖАВОТВОРЕЦЬ»

22.10.2019 | 08:50

16 жовтня 2019 року на факультеті управління фінансами та бізнесу студентський науковий гурток «Державотворець» спеціальності 281 «Публічне управління та адміністрування»  провів свої перші заходи. Основною метою заходу було залучення першокурсників до роботи гуртка та презентації його роботи.

Бобко Л.О. – керівник студентського наукового гуртка «Державотворець» презентувала план роботи на 2019-2020 навчальний рік та познайомила студентів з старостою гуртка – Деревянко Вікторією, бакалавром групи УФП-31с.

Зокрема було обговорено  та затверджено основні завдання, напрями діяльності гуртка та план його роботи на 2019-2020 н.р. Також викладачі спеціальності 281 «Публічне управління та адміністрування» презентували інформацію щодо можливості реалізування потенціалу молоді в наукових регіональних всеукраїнських та міжнародних конкурсах, грандах, конференціях у 2019-2020 н.р.

Заслухано звіт учасників студентського наукового гуртка про поїздку на програму особистісного та професійного розвитку молоді «Державотворець» в місто Київ. Це вже стає доброю  традицією для студентів спеціальності 281 «Публічне управління та адміністрування» кафедри економіки та менеджменту факультету управління фінансами та бізнесу Львівського національного університету імені Івана Франка, які   другий рік поспіль проходять конкурсний відбір серед багатьох учасників активного студентства та мають змогу стати учасниками дискусій  та робочих сесій, присвячених лідерству в трьох сферах. А саме – державному управлінні, корпоративному та громадському секторах та проходження стажування в Кабінеті Міністрів України. В цьому році пройшли конкурсний відбір студенти кафедри Ірина Телегій, Олександр Станасюк та  Дмитро Кривюк, які поділилися досвідом зі студенством.

Ірина Телегій – Голова Студентської Ради факультету презентувала регіональний осередок програми особистісного та професійного розвитку молоді «Державотворець», який в цьому році створений в місті Львові та координується студентами кафедри економіки та менеджменту.

Станасюк Олександр – заступник Голови Студентської Ради факультету, координатор студентських проектів Львівського національного університету імені Івана Франка, член Студентського братства Львівського національного університету імені Івана Франка презентував проекти за участю студентства та ділився перспективами залучення в такі проекти членів  студентського наукового гуртка «Державотворець».

Також обговорили залучення студентів спеціальності 281 «Публічне управління та адміністрування» у І Міжнародній  науково-практичній конференції «Сучасна парадигма публічного управління», обговорили теми майбутніх студентських наукових робіт та неформальну зустріч з практичними працівниками органів публічної  влади, яка відбулася 7 жовтня о 13.00  в Актовій залі факультету управління фінансами та бізнесу.

Кафедра економіки та менеджменту і кафедра економічної теорії, які готують фахівців спеціальності 281 «Публічне управління та адміністрування», бажають своїм студентам реалізувати свій потенціал та бути активними членами громадянського суспільства!!!