Результати виконання здобувачам ОП «Облік, аналіз та фінансові розслідування» ((група УФО-11с) ) індивідуальної роботи з дисципліни «Юридичне документування»

21.05.2024 | 23:21

Індивідуальна робота є однією з форм самостійної роботи студента, яка передбачає створення умов для повної реалізації його творчих можливостей і застосування набутих знань на практиці. В якості виконання індивідуальної роботи при вивченні дисципліни «Юридичне документування» (лектор- д.е.н.,доц.Л.П. Петришин ) здобувачам ОП «Облік, аналіз та фінансові розслідування» першого(бакалаврського) рівня рекомендовано переглянути освітній серіал на платформі «Дія.Освіта» і пройти тест.
Переглянувши серіал, студенти дізналися, що таке електронний підпис, чому він корисний, як його отримати, які бувають електронні підписи та як ним користуватись; навчилися проходити ідентифікацію електронним підписом, щоб оформлювати ФОП, замовляти послуги для водіїв, мати доступ до своєї медичної картки онлайн чи отримувати витяг з земельного кадастру. Електронний підпис важливо правильно зберігати — але і на це в серіалі є інструкція.
Заключим етапом освітнього серіалу було підсумкове тестування, яке здобувачі успішно склали і отримали іменні сертифікати, підвищивши рівень своєї комп’ютерної грамотності і рівень знань з дисципліни.