Результати ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності 071 «Облік і оподаткування» у 2020-2021 н.р.

16.04.2021 | 14:02

На виконання наказу Міністерства освіти і науки України № 1457 від 24.11.2020 р. у 2020/2021 навчальному році на базі НУ «Чернігівська політехніка» 15 квітня 2021 р. відбувся заключний етап ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з обліку та оподаткування. Галузева конкурсна комісія попередньо забезпечила рецензування 132 студентських наукових робіт (149 авторів), що надійшли з більш як 60 закладів вищої освіти.

На підсумковій науково-практичній конференції, що  проходила у форматі онлайн-відеозв’язку, наукові роботи представляли 37 авторів. Під час секційних засідань автори наукових робіт продемонстрували глибокі теоретичні знання з обліку, оподаткування, аналізу, аудиту, креативність мислення та інноваційний підхід до вирішення окремих наукових проблем.

До числа переможців конкурсу увійшла студентка факультету управління фінансами та бізнесу, групи УФО-31с з науковою роботою на тему «Методичний інструментарій обліку трансакційних витрат» – Олександра Бойко, яка отримала високу нагороду – диплом І ступеня.

   

Науковий керівник: Петришин Людмила Петрівна, д.е.н., доцент кафедри обліку, аналізу і контролю.

За високий рівень проведення конкурсу, дружню і теплу атмосферу заходу, учасники фінального етапу конкурсу висловили вдячність його організаторам.

Вітаємо переможницю і наукового керівника та бажаємо успіхів та нових звершень!