РЕАЛІЗУЙ СЕБЕ У ВЛАДІ !

09.10.2018 | 11:47

Кафедра економіки та менеджменту другий рік поспіль організовує заходи в рамках Днів Університету, які безпосередньо пов’язані з  майбутнім працевлаштування студентів спеціальності «Публічне управління та адміністрування». 8 жовтня 2018 р. в актовому залі факультету управління фінансами та бізнесу Львівського національного університету імені Івана Франка відбулася зустріч у форматі відкритого діалогу студентів факультету з представниками органів виконавчої влади та державних організацій, щодо питань, які найбільше хвилюють наше студентство: перспективи та  можливості працевлаштування в органах виконавчої влади, органах місцевого самоврядування та державних організаціях.

Начальник відділу молодіжної політики департаменту внутрішньої та інформаційної політики Львівської обласної державної адміністрації Юрій Павлович Горун провів  інтерактивний захід для молоді “Реалізуй себе у владі” з подарунками та сюрпризами в обмін на відповіді щодо історії та визначних постатей України. Також багато часу обговорив зі студентами щодо інформації про формування кадрового потенціалу для органів виконавчої влади та державної служби за рахунок ініціативних, обдарованих та кваліфікованих фахівців, омолодження кадрового резерву, активізацію розвитку особистісних якостей, шляхом залучення молоді до державної служби, надання можливості талановитим людям долучатись до роботи в галузі державного управління, а також сприяння прозорості діяльності Львівської облдержадміністрації. Під час продуктивного діалогу студенти мали можливість отримати відповіді щодо різних заходів, які впроваджує відділ молодіжної політики, про критерії оцінювання працівників в органах виконавчої влади, про ідеологію керівника, професійність, моральність та задоволення від роботи в успішній команді.

 

Ігор Йосифович Микитин, директор Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Львівській області розповів про можливості отримання правової допомоги для студентства, про різноманітні соціальні проекти та юридичні консультації.

 

Цікавою та продуктивною стала зустріч і для професорсько-викладацького складу факультету управління фінансами та бізнесу, адже йшлося на ній і про участь вищої школи у професійній підготовці майбутніх фахівців спеціальності «Публічне управління та адміністрування».

Кафедра економіки та менеджменту щиро вдячна Львівській обласній державній адміністрації та Регіональному центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Львівській області за можливість отримувати досвід від професіоналів, адже такий досвід є безцінним надбанням для студентів спеціальності «Публічне управління та адміністрування».