Публічна дискусія «Результати саміту Східного партнерства: яка «додана вартість» для України?»

20.12.2021 | 14:51

17 грудня 2021 року науково-педагогічний склад кафедри публічного адміністрування та управління бізнесом взяв участь в публічній дискусії щодо результатів саміту Східного партнерства на латформі Zoom.
Під час заходу учасники почули думки й бачення влади, громадськості та експертів щодо результатів 6-го саміту Східного партнерства (15 грудня 2021 р.), а також амбіцій й політичних цілей, які викладені в нових політичних документах.
Всі ці матеріали викладачі кафедри публічного адміністрування та управління бізнесом зможуть використати в оновленні навчальних дисциплін за освітньо-професійною програмою “Публічне адміністрування та управління бізнесом”.
В заході взяли участь представники влади, громадськості, експерти та науковці.
Модератор – Геннадій Максак, виконавчий директор, Рада зовнішньої політики «Українська призма», РГ1 УНП.
Спікери:
Наталія Форсюк, Генеральний директор Урядового офісу координації європейської та євроатлантичної інтеграції Секретаріату Кабінету Міністрів України
Марина Михайленко, Директор Департаменту ЄС і НАТО Міністерства закордонних справ України, представник Секретаріату Комітету Верховної Ради України з питань інтеграції України до ЄС.
Юрій Вдовенко, Національний координатор УНП ФГС СхП, Центр транскордонного співробітництва.
Вероніка Мовчан, Інститут економічних досліджень та політичних консультацій.
Руслан Гаврилюк, Національний екологічний центр України.
Іван Кульчицький, Агенція Європейських Інновацій.
Участь в такого роду дискусіях дає можливість викладачам налагоджувати співпрацю та удосконалювати свої знання з питань розвитку України з точки зору зовнішньої політики.