Захист виробничої практики випускників-бакалаврів спеціальності 281 «Публічне управління та адміністрування» ОП «Публічне адміністрування та управління бізнесом»

01.06.2022 | 19:55

31 березня 2022 року на кафедрі публічного адміністрування та управління бізнесом факультету управління фінансами та бізнесу Львівського національного університету імені Івана Франка пройшли захисти виробничої практики здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 281 «Публічне управління та адміністрування» ОП «Публічне адміністрування та управління бізнесом» четвертого курсу.
Здобувачі  проходили практику в Головному Управлінні Держпраці у Львівській області, Міжрегіональному управлінні Національного агентства України з питань державної служби у Львівській та Закарпатській областях, територіальних центрах соціального обслуговування, міських радах, комунальних підприємствах області,  районних адміністраціях, об’єднаних  територіальних громадах різних областей України, торгово-промислових компаніях та інших органах публічної влади.
Під час захистів звітів та аналітичних записок за результатами проходження практики здобувачами були виокремлені сучасні проблеми органів публічної влади та місцевого самоврядування, запропоновані власні варіанти їх вирішення. Проаналізовано інноваційні пріоритети у розвитку публічного управління та адміністрування,  обговорено виклики, які постали перед нашою державою, проблеми і шляхи їх подолання.
Здобувачі показали високий рівень знань під час проходження практики та професійну підготовленість до управлінської, організаційної, економічної, планово-фінансової, маркетингової, інформаційно-аналітичної, інноваційної та консалтингової діяльності.
Професорсько-викладацький склад кафедри публічного адміністрування та управління бізнесом залишився задоволеним професійними захистами здобувачів вищої освіти спеціальності 281 «Публічне управління та адміністрування» ОП «Публічне адміністрування та управління бізнесом», які показали високий рівень своїх знань та умінь.
Бажаємо їм успішно скласти комплексний екзамен з економічної теорії і  державний екзамен  зі спеціалізації та якнайшвидше втілити отримані знання у відбудову нашої країни.

Все буде Україна!