Welcome week для першокурсників ОП «Публічне адміністрування та управління бізнесом»

21.09.2022 | 11:41

15 вересня 2022 року  кафедра публічного адміністрування та управління бізнесом факультету управління фінансами та бізнесу Львівського національного університету імені Івана Франка вітала першокурсників в стінах рідного Університету.

Під час зустрічі завідувачка кафедри Ганна Комарницька знайомила здобувачів вищої освіти з особливостями освітньої програми «Публічне адміністрування та управління бізнесом».

Порадник першокурсників  доцент кафедри Лариса Бобко інформувала; про організацію навчального процесу; про використання електронної корпоративної мережі та особистого кабінету студента; про поведінку під час повітряної тривоги та засоби безпеки під час навчання і багато інших організаційних питань.

Представник деканату Галина Манзій поділилася інформацією про роботу деканату та відповіла на питання здобувачів, щодо роботи з документами, системою Деканат та інше.

Про роботу Студентського самоврядування факультету розповіла представниця  Студентської ради факультету Марія Кормило.

Кафедра публічного адміністрування та управління бізнесом вітає першокурсників!

Від сьогодні для Вас настає новий життєвий етап, сповнений цікавих зустрічей та нових знайомств, дивовижних відкриттів і досягнень. І хоч війна вносить свої корективи в повсякденне життя та навчання, ми впевнені, що навчання в університеті стане відправною точкою до підкорення нових вершин!

Тож, незалежно від будь-яких викликів, бажаємо Вам невичерпної енергії та творчих здобутків, щоб кожен зміг реалізувати свій потенціал.

Нехай студентські роки будуть яскравими та незабутніми!

ВСЕ БУДЕ УКРАЇНА!!!