ПРОВЕДЕННЯ ВІДКРИТОЇ ЛЕКЦІЇ З НАВЧАЛЬНОЇ ДИСЦИПЛІНИ «БУХГАЛТЕРСЬКИЙ ОБЛІК» ДЛЯ ЗДОБУВАЧІВ ГРУПИ УФО-21С СПЕЦІАЛЬНОСТІ «ОБЛІК І ОПОДАТКУВАННЯ» СПЕЦІАЛІЗАЦІЇ «ОБЛІК, АНАЛІЗ ТА ФІНАНСОВІ РОЗСЛІДУВАННЯ»

21.05.2023 | 21:29

Доцент кафедри обліку, аналізу і контролю Наталія Лобода провела відкриту лекцію з навчальної дисципліни “Бухгалтерський облік” для здобувачів першого (бакалаврського) рівня за освітньою програмою “Облік, аналіз та фінансові розслідування” за темою “Рахунки бухгалтерського обліку і подвійний запис” (дистанційно на платформі Teams).

На відкритій лекції були присутні здобувачі вищої освіти група УФО-21с та професорсько-викладацький склад кафедри обліку, аналізу і контролю факультету управління фінансами та бізнесу ЛНУ імені Івана Франка.

Відкриту лекцію на тему “Рахунки бухгалтерського обліку і подвійний запис” проведено у відповідності до робочої програми з навчальної дисципліни “Бухгалтерський облік” із дотриманням встановлених вимог та методики проведення лекційного заняття.

Студенти брали активну участь під час проведення лекції, відповідали на поставлені запитання, розв’язували виробничі ситуації порядку відображення господарських операцій на активних, пасивних, активно-пасивних та позабалансових рахунках. Активність студентів під час лекції свідчить про актуальність теми та вдало проведену лекцію.

Дякую усім присутнім за участь у відкритій лекції.