Проведення викладачами кафедри обліку, аналізу і контролю зустрічей із випускниками ліцею №1 та №2 Зимноводівької сільської ради і Дублянсього опорного ліцею ім. Героя України Анатолія Жаловаги

14.05.2024 | 09:40

На виконання плану профорієнтаційної роботи у поточному навчальному році викладачі кафедри обліку, аналізу і контролю Людмила Петришин і Наталія Лобода протягом квітня-травня 2024 року провели ряд зустрічей із випускниками ліцею №1 та №2 Зимноводівької сільської ради і Дублянсього опорного ліцею ім. Героя України Анатолія Жаловаги. Учням надано інформацію про умови вступу в 2024 році, розглянуто основні етапи вступної кампанії, окреслено базові правила складання мотиваційних листів тощо.
Більш детально охарактеризовано переваги навчання за спеціальністю 071 «Облік і оподаткування», зосереджено увагу випускників на особливостях освітньої програми «Облік, аналіз та фінансові розслідування», а також на перспективах, які можна отримати, здобувши професію бухгалтера, аудитора, ревізора та фінансового слідчого.

   

Усім зацікавленим учням роздано профорієнтаційні матеріали для ознайомлення з факультетом та кафедрою, а також надано додаткову інформацію про можність особистісної реалізації в стінах університету.
Дякуємо дирекції закладів освіти та учням за приємні й цікаві хвилини спілкування, а ЗСУ- за можливість навчати і навчатися! Слава Україні! Героям слава!