Проведення виховної години на тему: «30 років Закону України «Про контрольно- ревізійну діяльність» для студентів групи УФО-41с

07.03.2023 | 13:51
6 березня 2022 року порадник групи УФО 41с провела виховну годину на тему: «30 років Закону України «Про контрольно- ревізійну діяльність».
Одним з творців закону є завідувач кафедри обліку, аналізу і контролю професор Романів Є.М. Студенти групи підготували змістовні доповіді, розказали про розвиток фінансового контролю, його значення та зміни. Сучасною актуальною є проблема підвищення якості управління та використання державних ресурсів.
Від того, як законно, ефективно та прозоро здійснюється управління і використання наявних фінансових ресурсів, необоротних та інших активів органами державної влади, державними фондами і суб’єктами господарювання державного сектору економіки та якості організації й здійснення контролю за цим процесом відповідними державними інституціями, значною мірою залежить фінансова стабільність та безпека країни, ефективність державної політики, рівень якості життя населення і досягнення стратегічних цілей держави.