Проведення к.е.н., доцентом Приймак С.В. відкритої лекції з навчальної дисципліни «Аналіз господарської діяльності» для здобувачів першого (бакалаврського) рівня за освітньою програмою «Облік, аналіз та фінансові розслідування»

04.05.2023 | 19:35

4 травня 2023 року к.е.н., доцент кафедри обліку, аналізу і контролю Світлана Приймак провела відкриту лекцію з навчальної дисципліни «Аналіз господарської діяльності» для здобувачів першого (бакалаврського) рівня за освітньою програмою «Облік, аналіз та фінансові розслідування» за темою «Аналіз фінансових результатів діяльності підприємства» (на другій парі на платформі Teams).

На лекції були присутні здобувачі вищої освіти гр. УФО 31с та професорсько-викладацький склад кафедри обліку, аналізу і контролю факультету управління фінансами та бізнесу Львівського національного університету імені Івана Франка.

Доцент Приймак С.В. в логічній послідовності, відповідно до плану лекції із використанням звітних матеріалів ТОВ «ЛАЙМ» розкрила завдання, методи і особливості аналізування фінансових результатів діяльності підприємства:

  1. Значення, джерела і завдання аналізу фінансових результатів.
  2. Загальне оцінювання фінансових результатів діяльності підприємства.
  3. Аналіз динаміки, складу і структури прибутків підприємства.
  4. Факторний аналіз прибутку від операційної діяльності.

Студенти брали активну участь під час проведення лекції та в обговоренні актуальних проблем формування фінансових результатів в сучасних умовах господарювання, відповідали на поставлені запитання, висловлювали свої пропозиції щодо пошуку резервів збільшення прибутків, розв’язували задачі і тестові завдання.

Заняття пройшло жваво, мало характер дискусії і сприяло професійному росту здобувачів вищої освіти та підвищенню їх інтересу до обраного фаху.

Дякую всім учасникам зустрічі за результативну роботу.