Проведення І тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю 071 “Облік і оподаткування”

08.02.2023 | 21:13

8 лютого 2023 року на кафедрі обліку, аналізу і контролю факультету управління фінансами та бізнесу проведено І тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт.
На розгляд конкурсної комісії було представлено студентські наукові роботи на актуальні теми, які стосувалися теоретичних та методологічних аспектів обліку; організації аудиту фінансової звітності і обліково – аналітичних процесів та аналізу фінансового стану підприємств.

Переможцями І етапу Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт на кафедрі обліку, аналізу і контролю факультету управління фінансами та бізнесу, яких рекомендовано до участі у ІІ етапі конкурсу стали: 1 місце – студентка Бойко О. (тема наукової роботи: «Теоретико-методологічні аспекти та особливості обліку і оцінки людського капіталу»); 2 місце – студентка Василюк І. (тема наукової роботи: «Організація аудиту фінансової звітності в контексті якості аудиторських послуг») та студентка Хар І. (тема наукової роботи: «Стан і перспективи розвитку фінансової аналітики в бізнесі»; 3 місце – студент Щербатюк М. (тема наукової роботи: «Стандартизація обліку і фінансової звітності: європейський досвід та українська практика».