Проведення 29 вересня 2022 року виховного заходу в групі УФО-31с на тему: «Незалежність у серці кожного із нас»

30.09.2022 | 11:28

29 вересня 2022 року порадником групи УФО-21с доцентом кафедри обліку, аналізу і контролю А. Шот було проведено виховний захід на тему: «Незалежність у серці кожного із нас».


Відновлення державної незалежності України, що увінчало тривалий шлях нашого народу до самостійності відбулося 24 серпня 1991 року, проте боротьба за незалежність триває й нині. Українці змушені захищати від агресії територіальну цілісність і суверенітет своєї держави. Це боротьба не лише за людей і територію, а й за право бути собою, самим вирішувати, як жити і яке майбутнє обирати.


Учасники виховного заходу прослухали ряд доповідей і переглянули презентації, підготовлені студентами групи, в яких висвітлено історію становлення та розвитку української держави, боротьбу її народу за незалежність.

Цікавою була і вікторина, де учасники заходу демонстрували свої знання з історії України. Крім цього було продекламовано патріотичні вірші як сучасних поетів так попередньої епохи. Не обійшло і без усіма улюбленої пісні «Ой у лузі червона калина», яку на завершення послухали і заспівали учасники заходу.

Сучасна молодь, студентство добре знає історію України, цінує свободу та незалежність, глибоко переживає повномасштабну агресію та вірить у перемогу!

Слава Україні!
Героям слава!