ПРОФОРІЄНТАЦІЯ ЗДОБУВАЧКИ ОСВІТНЬОЇ ПРОГРАМИ “ПУБЛІЧНЕ АДМІНІСТРУВАННЯ ТА УПРАВЛІННЯ БІЗНЕСОМ” ЛЬВІВСЬКОГО НАЦІОНАЛЬНОГО УНІВЕРСИТЕТУ, З УЧНЯМИ ЛІЦЕЮ № 13 “УСПІХ” В ПОЛТАВІ

19.01.2024 | 11:03
Учням Ліцею № 13 “Успіх” Полтавської міської ради була надана можливість отримати профорієнтаційну підтримку від здобувачки Львівського національного університету імені Івана Франка. Вероніка Шкурат, здобувачка першого курсу освітньої програми “Публічне адміністрування та управління бізнесом”  кафедри публічного управління та управління бізнесом факультету управління фінансами та бізнесу, провела зустріч, під час якої розповіла про майбутні перспективи розвитку особистості та правильний вибір професії.
Під час зустрічі Вероніка детально ознайомила учнів з різноманітними можливостями, які можуть відкритися перед ними у майбутньому. Вона поділилася своїм власним досвідом студентського життя на факультеті, включаючи написання наукових робіт, участь у стажуванні та студентському самоврядуванні. Вероніка також відповідала на запитання учнів і допомогла їм розібратися у всіх нюансах вступу та проживання в університеті.
Зустріч з Веронікою Шкурат стала важливою подією для учнів Ліцею №13 “Успіх”, які мали змогу отримати цінні поради та висловити свої питання щодо майбутньої кар’єри та навчання. Цей захід підкреслив важливість постійного саморозвитку та залучення до активних дій у процесі навчання. Незважаючи на складні часи, які переживає країна, такі зустрічі сприяють розвитку молоді та підтримці їхніх мрій та амбіцій.