Презентаційна зустріч із Центром підтримки підприємництва

31.01.2021 | 00:14
28 січня 2021 р. викладачі кафедри фінансового менеджменту і представники студентства (освітньої програми «Фінанси, митна та податкова справа») відвідали Львівську міську раду. Презентаційну зустріч було організовано разом із Центром підтримки підприємництва. Під час заходу розглядалися напрямки співпраці у сфері організації науково-практичних семінарів, тренінгів, ділових ігор, практикумів і консультацій для надання базових знань з економіки, фінансів та управління бізнесом.

Сьогодні освітній процес потребує поєднання дистанційного та аудиторного форматів навчання. Тому урізноманітнення методів викладання новими online та offline зустрічами, у тому числі і з практичними працівниками створять умови для професійного самовизначення студентської молоді.

«Історія успіху», започаткована Центром підтримки підприємництва, є цікавим прикладом реалізації будь-якого бізнес-проєкту. Такий приклад мотивує, дає змогу розвиватися, не стояти на місці, відкривати інсайти, реалізувати здібності, бажання, задовольнити амбіції студентства. То ж сподіваємось, що усі починання наших студентів – майбутніх фахівців у сфері фінансів, банківської справи та страхування завжди завершуватимуться успішно!