ПРЕДСТАВЛЕННЯ ПРОЕКТУ «ЕКОНОМІКА У ЄВРОПЕЙСЬКІЙ ІНТЕГРАЦІЇ: ВНУТРІШНІ ВИКЛИКИ ТА ЗОВНІШНІЙ ВИМІР» НА Х КОНГРЕСІ УКРАЇНСЬКОЇ АСОЦІАЦІЇ ЄВРОПЕЙСЬКИХ СТУДІЙ

25.10.2016 | 10:31

21 та 22 жовтня 2016 року доц.  В.А. Зеленко брав участь у Х Конгресі Української Асоціації Європейських Студій “Вирішення та трансформація конфліктів через науку і освіту: найкращий європейський та український досвід”.

Зокрема, 21 жовтня в НУ «Львівська політехніка» О.І. Головко-Гавришева, в ході доповіді про хід реалізації проектів за програмою Жана Моне в ЛНУ ім. Івана Франка здійснила представлення проекту «Економіка у європейській інтеграції: внутрішні виклики та зовнішній вимір».

22 жовтня координатор проекту В.А. Зеленко провів його презентацію перед учасниками Х Конгресу УАЄС в стінах Українського Католицького Університету, в ході якої повідомив присутніх про основні завдання та заплановані заходи, колектив виконавців і партнерів, що сформувало підґрунтя для подальшої співпраці з учасниками Асоціації під час реалізації даного проекту.

Президент УАЄС Роман Петров розповів про основні стратегічні вектори роботи даної асоціації, зокрема про те, що нещодавно почала свою роботу нова секція «з європейської економіки». Відтак, в ході подальшого обговорення було окреслено перспективи діяльності у даній секції проектної команди кафедри економічної теорії факультету управління фінансами та бізнесу ЛНУ ім. Івана Франка.

dsc05649

dsc05646

dsc05651

dsc05660

dsc05661