ПІДВЕДЕННЯ ПІДСУМКІВ ВИРОБНИЧОЇ ПРАКТИКИ ЗІ СПЕЦІАЛІЗАЦІЇ “ОБЛІК, АНАЛІЗ ТА ФІНАНСОВІ РОЗСЛІДУВАННЯ”

07.03.2023 | 19:45

Відповідно до навчального плану та графіку навчального процесу на 2022/2023 навчальний рік здобувачі другого (магістерського) рівня вищої освіти освітньої програми «Облік, аналіз та фінансові розслідування зі спеціальності 071 «Облік і оподаткування» денної форми навчання факультету управління фінансами та бізнесу ЛНУ імені Івана Франка з метою набуття професійних вмінь та навичок упродовж чотирьох тижнів проходили виробничу практику зі спеціалізації.

 

Необхідно зауважити, що саме виробнича практика відіграє фундаментальну роль у процесі закріплення здобувачами тих теоретичних знань, які вони отримують у ході навчання і допомагає в майбутньому стати висококваліфікованими спеціалістами.

Публічний захист звітів з практики відбувся на платформі Teams. Здобувачі виступали з доповідями та продемонстрували презентації, якими ознайомили комісію по захисту звітів – (д.е.н., доц.Петришин Л.П., к.е.н., доц. Гончарук С.М., д.е.н., проф.Ярему Я.Р.) з базою своєї практики, доповіли про стан внутрішнього та зовнішнього контролю на підприємстві, результати аналізу його господарської діяльності, організаційну структуру, обрану систему оподаткування, облікову політику тощо.

Особливу увагу практиканти приділили питанням організації обліку та оптимізації оподаткування. Важливим для них став отриманий досвід роботи з автоматизованою системою бухгалтерського обліку.

Підводячи підсумки та аналізуючи зміст продемонстрованих презентацій, можна зробити висновок про високий рівень як теоретичних знань, так і практичних умінь та навичок здобувачів, яких вони досягли при проходженні виробничої практики зі спеціалізації.

Сподіваємось, що отриманий під час практики досвід допоможе здобувачам вищої освіти в їх майбутній професійній діяльності.