Перший тиждень тренінг-інтенсиву викладачів кафедри цифрової економіки та бізнес-аналітики на Tech Summer for Teachers від ІТ-компанії SoftServe

19.06.2020 | 23:14

Проводимо карантинне літо з користю на серії вебінарів для викладачів Tech Summer for Teachers від ІТ-компанії SoftServe.

16 червня 2020 р. викладачі кафедри цифрової економіки та бізнес-аналітики Шевчук Ірина, Депутат Богдан, Васьків Оксана та Старух Анна долучилися до вебінару «Адаптація курсів до потреб студентів: від інтерв’ю до випуску». Спікер вебінару Bogdan Yurchak окреслив головні завдання та напрями адаптації навчальних курсів до потреб студентів, наголосив на необхідності фокусування на роботі студента, використання технологій кооперативного навчання та підвищення мотивації навчальної діяльності студентів.

А 18 червня 2020 р. стали слухачами вебінару «Нові технології в оцінюванні студентів», на якому ментор SoftServe IT Академії та Oracle Certified Java-розробник Mykola Demchyna поділився досвідом роботи ІТА із системою LMS Moodle, професійними кейсами її використання при проектуванні та перевірці завдань, а також розповів про можливості та тонкощі цієї навчальної системи, що дозволяють зробити завдання цікавими для студентів і простими для оцінювання викладачами.