ПЕРЕДАЄМО ЕСТАФЕТУ! ЗУСТРІЧ СТУДЕНТІВ ГРУПИ УФП-41С ТА ГРУПИ УФП-11С

30.09.2021 | 15:58

29 вересня 2021 року відбулася онлайн-зустріч студентів групи УФП-41с з студентами групи УФП-11с, де перші розповіли про своє студентське життя, про кафедру та спеціальність, про професорсько-викладацький склад кафедри та багато іншого.

Зустріч була організована доцентам кафедри публічного адміністрування та управління бізнесом Маліновською Ольгою Ярославівною. Крім цього, студенти УФП-41с групи  продемонстрували фото з заходів, конференцій та подій, де їх залучали за час навчання, розказали про конкурс наукових робіт зі спеціальності «Публічне управління та адміністрування» тощо. Також ознайомили з науковим гуртком «Державотворець», який діє на базі кафедри публічного адміністрування та управління бізнесом, розказали про конференції та круглі столи, що проводилися.

Надіємося що студенти першого курсу будуть такими ж активними та ініціативними, їхні студентські роки будуть такими ж насиченими, і в кінці навчання їм обов’язково буде про що згадати та розказати наступникам. Бажаємо подальших наукових та особистих досягнень!!!