Панельна дискусія «Smart-технології в економіці та соціальній сфері» за участі студентського наукового гуртка «Кіберпростір»

09.12.2020 | 15:28

08 грудня 2020 р. на інформаційній платформі Teams відбулася панельна дискусія в межах роботи студентського наукового гуртка «Кіберпростір» на тему: «Smart-технології в економіці та соціальній сфері».

Учасники виступили з ґрунтовними доповідями, присвяченими актуальним тенденціям та проблемам впровадження Smart-технологій для забезпечення безпеки доріг, поліпшення якості життя осіб з особливими потребами, підвищення якості освіти в регіоні, забезпечення умов для пропаганди та розвитку здорового способу життя в місті, запобігання та протидії корупції, удосконалення транспортних комунікацій міста.

Під час панельної дискусії студенти мали можливість висловити свої думки та прогнози щодо розвитку Smart City в Україні.

Модератор та організатор заходу – д.е.н., доцент, керівник Секції 2 „Використання інформаційних технологій в дослідженнях соціально-економічних явищ” Шевчук І.Б.