Онлайн-захист виробничої практики зі спеціалізації магістрами ОП «Інформаційні технології в бізнесі» спеціальності 051 «Економіка»

11.02.2022 | 14:32
📅 10 лютого 2022 р. на факультеті управління фінансами та бізнесу Львівського національного університету імені Івана Франка в онлайн-режимі на платформі MS Teams відбувся захист звітів з виробничої практики у магістрів, що навчаються на ОП «Інформаційні технології в бізнесі» спеціальності 051 «Економіка».
🗃 Базами практики були провідні ІТ-компанії, підприємства й організації України (CBI scout Sp.z.o.o; Філія – Львівське обласне управління АТ «Ощадбанк» ТВБВ №10013/0179 м.Сколе; АТ “Ощадбанк”; ТзОВ «Візитка. Ком»; Філія – Львівське обласне управління АТ «Ощадбанк»; ТзОВ “Сервіс-про-софт”; Рівненська торгово-промислова палата; ТОВ «БП ФАСАД»; ТОВ «Прайсуотерхаускуперс»).
👩‍💻 Під час захисту здобувачі вищої освіти звітували перед комісією про виконання завдань практики, здобуті навички та вміння, ділились новими враженнями і обговорювали перспективи подальшого працевлаштування.
🧑‍💼Отримані результати, під час проходження виробничої практики, будуть надалі використані здобувачами при створенні та презентації стейкхолдерам-роботодавцям власних професійних бізнес-кейсів.
🤝 Кафедра цифрової економіки та бізнес-аналітики продовжуватиме зміцнювати ділові зв’язки з базами практик для забезпечення здобуття студентами практичних професійних навичок за обраним фахом, наповнення інформацією професійного характеру навчального процесу і поглибленого ознайомлення з напрямками й особливостями цифрової трансформації бізнесу та різних сфер суспільного життя, структуризації, оптимізації, автоматизації та управління бізнес-процесами.
💥Висловлюємо щиру вдячність керівникам баз практик за співпрацю!
🏆 Вітаємо здобувачів! Бажаємо подальших успіхів та здобутків!