Огляд програм “BAS”

04.11.2022 | 21:11

04.11.2022 р. в межах курсу “Діджиталізація у фінансах” (проф. Назаркевич І.Б.) для студентів 3 курсу освітньої програми “Фінансимитна та податкова справа”, була проведена оглядова лекція щодо застосування програмних рішень для створення комплексних систем автоматизації бізнесу на основі програм “BAS”. Доповідачем на лекції виступила Христина Вавренчук – бізнес-аналітик компанії ТОВ “Комплексне управління бізнес-процесами”.

Програмні продукти “BAS” є одними з найпопулярніших рішень для автоматизації управління та обліку на підприємствах в Україні (понад 95% ринку). Тому формування базових знань у майбутніх фахівців в цьому напрямі є важливою умовою набуття відповідних професійних компетенцій, необхідних на ринку праці серед економічних спеціальностей.

На лекції студенти ознайомилися з конфігураціями програмних продуктів “BAS”, їх характеристиками, інтерфейсом та функціональними можливостями, у тому числі й щодо здійснення фінансових операцій. На прикладі двох програмних продуктів “BAS Бухгалтерія ПРОФ”  та “BAS ERP” продемонстровано основні відмінності в оформленні первинної і звітної документації.