«Обліково-аналітичні дослідження в період світової економічної кризи»

15.10.2020 | 15:47

До Дня Університету кафедра обліку, аналізу і контролю 15 жовтня 2020 року провела круглий стіл на тему: «Обліково-аналітичні дослідження в період світової економічної кризи». У роботі круглого столу взяли участь професорсько-викладацький склад і студенти кафедри.

Відкриття круглого столу розпочалося з привітань учасників і виступу в.о. завідувача кафедри професора Романіва Є.М. з доповіддю «Експертно-аналітичне дослідження вірогідності обліку і звітності у бізнесі».

                                  

Представлення результатів наукових досліджень доповідачів здійснювалося в онлайн-режимі з використанням програми Teams. Під час круглого столу учасники визначили і розглянули ключові проблеми та актуальні тренди розвитку обліково-аналітичної системи в період світової економічної кризи, представивши презентації своїх досліджень.

Організація і проведення цьогорічного круглого столу спрямовані на спільне конструктивне обговорення проблем у сфері обліку, аудиту, розслідувань фінансових злочинів тощо в період світової економічної кризи, зумовленою пандемією COVID-19 з метою визначення та обґрунтування пропозицій вирішення проблем, що притаманні даній сфері в умовах сьогодення, розробки сучасних концепцій проведення обліково-аналітичних досліджень.

                   

Дякуємо усім учасникам за ґрунтовні та аналітично наповнені доповіді. Сподіваємося на продовження досліджень з даної тематики, яка особливо актуальна і є на часі у період світової економічної кризи XXI століття.