Обговорення перспектив використання бази BJET на факультеті управління фінансами та бізнесу

13.10.2021 | 11:59

12.10.2021 р. викладачі кафедри публічного адміністрування та управління бізнесом прийняли участь у обговоренні перспектив використання бази BJET на факультеті управління фінансами та бізнесу.

Представники асоціації OCA Ukraine, яка об’єднує  розробників та користувачів ERP платформи Odoo в Україні, та компанію BJETpro, яка на базі цієї платформи створила ERP систему BJET для управління бізнесом з врахуванням вимог українського законодавства, обліку та звітності, Олеся Шевчук та Олег Шинкаренко, цікавилися враженнями кафедралів про представлений минулого тижня протягом гостьової лекції продукт, а також перспективами подальшої співпраці.

За  результатами обговорення було прийнято рішення про доцільність продовження співпраці викладачів кафедри публічного адміністрування та управління бізнесом з представниками асоціації OCA Ukraine. Зокрема, було узгоджено процес залучення зацікавлених студентів до апробації ERP платформи Odoo; визначено доцільність організації практичних занять для студентів з використанням платформи; а також заплановано проведення ділової гри на платформі Odoo для студентів спеціалізації “Публічне адміністрування та управління бізнесом”.

Також представники кафедри публічного адміністрування та управління бізнесом із нетерпінням чекатимуть виходу статті-огляду про співпрацю з університетами з використанням бази BJET на основі зібраного матеріалу «з перших вуст».