Новий збірник наукових праць студентів спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування»

30.12.2019 | 19:08

Світлина від Наталії Ситник.

Загалом, основною метою наукової роботи кафедри державних та місцевих фінансів є забезпечення якісної підготовки бакалаврів та магістрів спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування». Та одним із основних пріоритетів нашої наукової діяльності є залучення студентів до виконання досліджень за тематикою науково-дослідних робіт кафедри.

На завершення 2019 року студенти спеціалізацій «Фінанси, митна та податкова справа» і «Управління фінансами та правове забезпечення бізнесу» репрезентували результати своєї наукової роботи у вигляді збірника наукових праць:

Фінанси, митна та податкова справа: збірник наукових праць студентів. Випуск 3 / ред. кол. : Н.С. Ситник, Я.Р. Ярема, У.З. Ватаманюк-Зелінська, Л.О. Петик , О.А. Сич, О.Р. Західна, Ю.О. Голинський (відп. ред. Н.С. Ситник). Львів : ЛНУ, 2019. – 314 с.

Студентські наукові дослідження торкаються напрямків вирішення актуальних проблем митної справи, оподаткування, розвитку державних та місцевих фінансів, включаючи стратегічні цілі переходу на ринкові умови ведення бізнесу.

Ми сподіваємось на наступні, не менш вагомі наукові здобутки студентів спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» і зичимо творчої енергії, натхнення та наполегливості у 2020 році!