Нові професійні цінності сучасного викладача ЗВО

22.04.2021 | 21:03

В епоху глобальної інтеграції, ніяк не обійтися без англійської мови, яка стала не лише запорукою міжнародного спілкування, а й новою професійною необхідністю та цінністю у плануванні траєкторії свого професійного розвитку, в тому числі і для викладачів ЗВО (wanted & needed).

Доцент кафедри обліку, аналізу і контролю Людмила Петришин в рамках програми міжнародного стажування на базі Вищого Семінаріуму Духовного університету UKSW (Варшава) успішно склала іспит на визначення рівня знань з англійської мови (рівень В2).

Найпопулярнішими міжнародними тестами на знання англійської мови без сумніву вважаються IELTS, TOEFL, Cambridge ESOL examinations. Кембриджські іспити з англійської мови(Cambridge ESOL – English for Speakers of Other Languages) дають можливість отримати найавторитетніші у світі сертифікати, що підтверджують мовну кваліфікацію. Іспити Cambridge ESOL розроблені і координуються Cambridge Assessment – некомерційним екзаменаційним підрозділом Кембріджського університету (University of Cambridge), який є найбільшою в Європі організацією, що займається оцінкою рівня володіння мовою. Всі Кембриджські іспити з англійської мови відповідають загальноєвропейській системі оцінки мовної компетенції, є частиною цієї системи і сприяють її подальшому розвитку. По всьому світу тисячі університетів, роботодавців та офіційних організацій довіряють результатам Кембріджських іспитів.

Знання англійської мови дозволяють науково-педагогічним працівникам бути конкурентоспроможним на ринку сучасних освітніх послуг і зростати професійно.

Кафедра обліку, аналізу і контролю щиро вітає Людмилу Петрівну з новим досягненням і бажає подальших успіхів у професійній діяльності.

Посилання на на допис на сторінці у Facebook http://surl.li/roiu