Навчання за курсом “ЦИФРОВІ ІНСТРУМЕНТИ GOOGLE ДЛЯ ОСВІТИ”

28.06.2023 | 20:52

Міністерство освіти і науки України за підтримки Google Україна задля розширення можливостей використання цифрових інструментів для організації дистанційного навчання й підвищення ефективності освітнього процесу організувало онлайн-навчання за курсом “Цифрові інструменти Google в освітній діяльності”, яке здійснюватиметься протягом 2022/2023 навчального року.

Протягом жовтня 2022-червня 2023 р. студенти спеціальності “Облік і оподаткування” разом з викладачами пройшли серію онлайн-навчань та отримали сертифікати підвищення кваліфікації відповідно до вимог постанови Кабінету Міністрів України від 21.08.2019 № 800.

 У рамках курсу набуто цифрові компетентності щодо використання можливостей цифрових інструментів Google в професійній діяльності, опрацьовано переваги Google Workspace for Education, опрацьовано організацію персонального інформаційного середовища та застосування цифрових інструментів для організації ефективної взаємодії учасників освітнього процесу (у т.ч. для дистанційного навчання).

Базовою тренінговою платформою навчального курсу є суб’єкт підвищення кваліфікації – Академія цифрового розвитку.

Унікальний формат курсу побудований на живому спілкуванні з тренерами Академії цифрового розвитку, компетенції кожного з яких підтверджені сертифікацією Google for Education, які протягом терміну навчання консультували, допомагали, супроводжували, щоб створити для учасників ситуацію успіху й забезпечити комфортні умови навчання!

ДЯКУЄМО ТРЕНЕРАМ АКАДЕМІЇ ЦИФРОВОГО РОЗВИТКУ ЗА ОТРИМАНІ ЗНАННЯ !!!!!!