Науковий семінар аспірантів спеціальності «Публічне управління та адміністрування»

20.05.2022 | 10:33

18 травня 2022 року на кафедрі публічного адміністрування та управління бізнесом факультету управління фінансами та бізнесу Львівського національного університету імені Івана Франка пройшов щорічний  науковий семінар аспірантів кафедри, на якому вони мають змогу представити результати  своїх наукових досліджень. Ця форма роботи з аспірантами є ефективною, оскільки звітування на науковому семінарі дозволяє отримати рекомендації та зауваження щодо дисертаційних досліджень, визначити перспективні напрями діяльності та обмінятися думками з колегами-науковцями.

Цього року дискутували на теми:

  • «Децентралізація влади як приклад інновацій в публічному управлінні в умовах воєнного стану».

Науковий керівник: д.е.н., доцент Ганна КОМАРНИЦЬКА.

Дискутантка: аспірантка  III року навчання Наталія КАЛАКУН.

  • «Теоретичні та прикладні засади суспільно-владної взаємодії громадськості з органами місцевого самоврядування».

Науковий керівник: д.е.н., доцент Ганна КОМАРНИЦЬКА.

Дискутант: аспірант II року навчання Роман САЄВИЧ.

Окрім цього аспіранти презентували результати своєї діяльності за 2021-2022 навчальний рік, висвітлили наукові публікації, участь у конференціях та університетських заходах, результати інформальної освіти, перспективи подальшої роботи. Професорсько-викладацький склад кафедри публічного адміністрування та управління бізнесом особливо відзначили актуальність та інноваційність тем дисертаційних досліджень та те, наскільки важливою є підготовка майбутніх докторів філософії зі спеціальності «Публічне управління та адміністрування». Результат семінару такий:

  • апробація результатів дослідження;
  • мотивація рухатися тільки вперед попри будь-які труднощі!
  • головне: кожна тема аспірантів має свою наукову родзинку, свою суперіноваційну ідею і чекає на впевнене результативне втілення!

Захід відбувався в рамках відзначення Фестивалю Науки – 2022.

Професорсько-викладацький склад кафедри публічного адміністрування та управління бізнесом приймав активну участь в обговоренні, давали слушні зауваження, пропонували наукові ідеї та пропозиції. На закінченні наукового семінару аспіранти отримали не лише обмін інформації з наукової точки зору, а й з практичної.