НАУКОВИЙ СЕМІНАР АСПІРАНТІВ КАФЕДРИ ПУБЛІЧНОГО АДМІНІСТРУВАННЯ ТА УПРАВЛІННЯ БІЗНЕСОМ

26.05.2021 | 10:40

У понеділок, 24 травня 2021 року на кафедрі публічного адміністрування та управління бізнесом факультету управління фінансами та бізнесу Львівського національного університету імені Івана Франка відбувся науковий семінар аспірантів кафедри Калакун Наталії на тему «Проблематика реформування ОВВ в контексті запровадження інституту префектури. Закордонний досвід» та Романа Саєвича на тему «Участь громадськості у здійснені реформ місцевого самоврядування». Аспіранти поділилися  власними напрацюваннями в рамках наукових досліджень.

З вітальним словом виступив запрошений гість, керівник Міжрегіонального управління НАДС у Львівській та Закарпатській областях  Ярослав Коваль. У ході зустрічі він долучився до обговорення та висловив свої зауваження та пропозиції щодо подальших досліджень аспірантів.

Захід відбувався в рамках відзначення Фестивалю Науки – 2021. Професорсько-викладацький склад кафедри публічного адміністрування та управління бізнесом приймав активну участь в обговоренні, давали слушні зауваження, пропонували наукові ідеї та пропозиції. На закінченні наукового семінару аспіранти отримали не лише обмін інформації з наукової точки зору, а й з практичної.