Науковий семінар

22.11.2023 | 09:37
17 листопада 2023 на кафедрі фінансових технологій та консалтингу відбулось засідання наукового семінару. Попередню експертизу дисертації проходила робота аспірантки Адамик Марії Степанівни на здобуття наукового ступеня доктора філософії зі спеціальності 072 – «Фінанси, банківська справа та страхування» на тему: «Формування ринку цільового капіталу в Україні» (науковий керівник – Пшик Богдан Іванович, д.е.н., професор кафедри).
        Крім членів кафедри, у засіданні взяли участь рецензенти дисертаційного дослідження: Дропа Ярослав Богданович, д.е.н., професор, професор кафедри фінансів, грошового обігу і кредиту Львівського національного університету імені Івана Франка» та Козьмук Наталія Ігорівна, к.е.н., доцент, доцент кафедри соціального забезпечення та управління персоналом, керівник відділу дистанційної та дуальної освіти Центру забезпечення якості освіти Львівського національного університету імені Івана Франка».
В ході попереднього захисту здобувачка Адамик М.С. отримала  позитивну оцінку свого дослідження як від рецензентів, так і решти учасників семінару.