Науковий семінар-практикум «Львів-2017: фінансове забезпечення стратегій розвитку сучасного європейського міста»

28.03.2017 | 19:36

28 березня 2017 року студенти груп УФО-31 с та УФК-31 с факультету управління фінансами та бізнесу під керівництвом доцента кафедри державних та місцевих фінансів Шушкової Ю.В., взяли участь у семінарі-практикумі з питань фінансового забезпечення стратегій розвитку м. Львова. Семінар проведено депутатом Львівської міської ради, членом постійної комісії із питань фінансів та планування бюджету Валерієм Миколайовичем Веремчуком.

У своїй доповіді Веремчук В.М. наголосив, що Львів – один з визначних промислових та культурно-освітніх центрів Східної Європи, місто із величезним економічним та суспільним потенціалом. Тому завданням міської влади та громади міста є максимальне використання цього потенціалу для забезпечення належних умов життя його мешканців, наближення стандартів життя до рівня провідних європейських міст та реалізації інтересів територіальної громади міста.

Задекламовані напрямки перспективного розвитку м. Львова потребують значних фінансових ресурсів. І це не лише власні та закріплені доходи міського бюджету, але й внутрішні та прямі іноземні інвестиції в економіку міста.

Особливу активність проявили студенти дискутуючи з питань здійснення видатків із бюджету розвитку м. Львова, зокрема, щодо вирішення «сміттєвого» питання нашого міста.

Висловлюємо щиру подяку Веремчуку Валерію Миколайовичу за участь в організації семінару-практикуму з питань формування доходів та фінансування видатків місцевих бюджетів.