Науково-методичний семінар кафедри державних та місцевих фінансів на тему «Навчально-методичний комплекс як науково-методична складова стандарту вищої освіти»

09.02.2017 | 21:27

09 лютого 2017 року відбувся науково-методичний семінар кафедри державних та місцевих фінансів факультету управління фінансами та бізнесу на тему «Навчально-методичний комплекс як науково-методична складова стандарту вищої освіти». З доповіддю виступила доцент кафедри Західна Оксана Романівна.

В ході виступу було зазначено, що згідно стандарту вищої освіти галузі знань 07 “Управління та адміністрування”, спеціальності 072 “Фінанси, банківська справа та страхування”, спеціалізації “Фінанси, митна та податкова справа”, навчальний заклад має підготувати конкурентоспроможного фахівця з відповідним рівнем компетенцій. Процес формування інструментальних, міжособистісних і спеціальних компетенцій здійснюється першочергово завдяки методичному комплексу навчальної дисципліни.

Оксана Романівна Західна ознайомила присутніх із Положенням про навчально-методичний комплекс організації освітнього процесу на факультеті, його порядком розробки, основними обов’язковими компонентами навчальної дисципліни та структурними елементами НМК, які мають бути включені до індивідуального плану роботи науково-педагогічного працівника кафедри.

В обговоренні теми науково-методичного семінару взяли участь поф. Ситник Н.С., проф. Ярема Я.Р., доцент Дубик В.Я., доцент Ватаманюк-Зелінська У.З., доцент Бугіль С.Я., доцент Голинський Ю.О., доцент Шушкова Ю.В., доцент Попович Д.В., доцент Татарин Н.Б., доцент Перетятко Л.А., доцент Петик Л.О., доцент Дуб А.Р.